11 Woody-anläggningar nu certifierade enligt PEFC

Woody Bygghandel har spårbarhetscertifierat 11 stycken av sina anläggningar enligt PEFC och FSC.

– Fantastiskt kul att vara en del av det driv och engagemang som våra medverkande delägare visat upp i detta viktiga arbete. Styrelsen tog beslutet att inleda spårbarhetscertifieringen så sent som i mitten på mars förra året, och redan nu i januari 2020 har vi plockat ut certifikaten för våra första 11 anläggningar, säger Patric Wichmann, miljö- och hållbar­hets­chef på Woodys servicekontor i Helsingborg, i ett pressmeddelande.

Peter Sjödahl, ny vd för Woody Bygghandel sedan hösten 2019 ser detta som ett viktigt avstamp i kedjans fortsatta arbete inom hållbarhet. 
– I jobbet med Woodys gemensamma miljömål är den här FSC®– och PEFC™-certifieringen ett viktigt delmål. Nu siktar vi på att certifiera ännu fler av våra anläggningar, säger Peter Sjödahl.

Läs hela pressmeddelandet från Woody Bygghandel:
https://www.mynewsdesk.com/se/woodybygghandel/pressreleases/11-woody-anlaeggningar-virkescertifierade-enligt-fsc-och-pefc-2963175

Bilden: Patric Wichmann, miljö & hållbarhetschef på Woody Bygghandel, gläds åt att Woody-kedjan nu har sina första 11 anläggningar spårbarhetscertifierade enligt FSC och PEFC. Foto: Woody Bygghandel

Please follow and like us:
Kommentarer är stängda.