Inbjudan till revision av PEFC-standarden

Det är nu dags att bereda den fjärde svenska PEFC-standarden. Till revisionsarbetet av standarden inbjuds alla med intresse av att främja skogscertifiering enligt PEFC-systemet.

Arbetet startas med ett Forum 27 oktober. På detta första forum kommer förutsättningarna för revisionen att gås igenom och ordförande och styrelse för revisionsprocessen att utses. Ambitionen med mötet är också att forma arbetsgrupper för de olika delarna i standarden. En utförligare inbjudan finns här: Inbjudan till Forum 1 TD IV 2014-10-27.

Anmäl deltagande till: Christina.Lundgren@pefc.se /070 380 8384.  Kontakta PEFC om ni är förhindrade att delta den 27 oktober men ändå är intresserade av att vara med i standardrevisionen!  

Revisionsarbetet och aktiviteter i Forumet kommer att genomföras med transparens och öppenhet där olika intressen och synpunkter beaktas. Forumets uppdrag är att senast i december 2015 överlämna en reviderad standard till styrelsen för svenska PEFC, för vidare behandling i internationella PEFC.

Information om standardprocessen kommer fortlöpande publiceras på  PEFC:s hemsida (direktlänk till revisionssidan).

Please follow and like us:
Kommentarer är stängda.