Thomas Löwenberg ny marknadsansvarig för PEFC

PEFC förstärker kansliet i Stockholm och är mycket glada att få välkomna Thomas Löwenberg som marknadsansvarig. Thomas kommer närmast från Drive for life där han var marknads- och kommunikationsansvarig för den svenska marknaden.  

Berätta kort, vem är du?

– Jag är en kommunikatör med hjärtat i skogen. Idag bor jag, min fru och våra två barn några mil utanför storstan med skog, ängar och rikt djurliv på ett stenkasts avstånd. Yrkesmässigt har jag arbetat med marknadskommunikation större delen av mitt liv och brinner för att göra avtryck där det verkligen behövs.

Vad blir din roll?

– Jag kommer att arbeta för att göra PEFC:s viktiga arbete ännu mer synligt, både bland skogsnäringens intressenter och allmänheten. Målet är såklart att fler människor, organisationer, företag och beslutsfattare verkligen inser värdet av ett hållbart svenskt och globalt skogsbruk. 

– För mig är PEFC:s certifieringssystem en av nycklarna till ett framtida hållbart samhälle, både miljömässigt, socialt och ekonomiskt. Och att få bidra i det arbetet känns fantastiskt.

Vad har du själv för koppling till skogen?

– Jag är uppvuxen med skogen intill husknuten och tillbringade mycket tid där som barn. Dessutom äger jag och min familj en skogsfastighet i Hälsingland och där tillbringar jag så mycket tid jag kan tillsammans med familjen. Det småskaliga familjeägda skogsbruket ligger mig verkligen varmt om hjärtat.

Bilden: Thomas Löwenberg, marknadsansvarig för Svenska PEFC

Please follow and like us:

, ,

Kommentarer är stängda.