Vacker vårgrönska vann PEFC:s fototävling!

PEFC:s fototävling är nu avgjord! Segrare blev Jenny Pilbrands foto på vacker vårgrönska. Lite mer om Jenny:

”- Ett av mina stora intressen är att fotografera, jag promenerar gärna i vår fina natur och njuter av den i alla årstider,samt fotar för att föreviga och fånga vackra vyer och ögonblick, så jag går ingenstans utan att ha en kamera med mig. Är gärna i min trädgård och njuter av att vara där ibland blommor och bär och fotar mycket där med, så det blir mycket landskapsbilder och macrobilder på blommor och djur. Delar gärna med mig av mitt intresse för vår natur och fotografering till barnen på förskolan där jag jobbar. Tycker mycket om att skapa saker också ,som att snickra,sy,virka,pyssla,måla och baka m.m.”

Jennys alster finns på instagram: https://www.instagram.com/jenypil/. Rekommenderas! PEFC tackar Jenny och övriga deltagare så mycket för alla fina bilder! De fem topplacerade fotona har gått vidare till PEFC:s internationella fototävling där de 12 bästa bidragen kommer att sammanställas i en fotoalmanacka. Vi håller tummarna för de svenska bidragen och hoppas få se svensk skog i kalendern!

 

 

Please follow and like us:
Kommentarer är stängda.