Allmän konsultation nu avslutad – inkomna synpunkter diskuteras 24 november

Nu jobbar revisionssekretariatet på att sammanställa inkomna synpunkter på det första utkastet till reviderad PEFC-standard.

Allmän konsultation nu avslutad – inkomna synpunkter diskuteras 24 november

3 november 2021 PEFC Sverige

Den första allmänna konsultationen i PEFC:s pågående standardrevision är nu avslutad och inkomna synpunkter ska sammanställas. Synpunkterna kommer att presenteras på nästa Forummöte som hålls den 24:e november.

Under oktober månad hölls en allmän konsultation på webben i pågående process för revision av den svenska PEFC-standarden. Syftet var att ge alla som vill chansen att få insyn i revisionsprocessen och att lämna synpunkter på ett första utkast till reviderad PEFC-standard i ett tidigt skede.

Synpunkter på olika delar av standarden har kommit in och revisionens sekretariat jobbar nu tillsammans med arbetsgrupperna på att sammanställa dessa. Inkomna synpunkter kommer att presenteras för diskussion under revisionens tredje Forummöte som hålls via länk den 24 november.

Det här var den första av två allmänna konsultationer i revisionsprocessen. Under 2022 kommer ett mer färdigt förslag till reviderad PEFC-standard att publiceras för publik konsultation. 

Läs mer på vår webb: https://pefc.se/vara-standarder/standardrevision-2021-2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på Svenska PEFC:s digitala nyhetsbrev! Registrera din e-postadress här för att få utskicket.

Läs mer

HÅLLA KONTAKTEN

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV